LEVERTIJD

Als er veel haast is bij je bestelling, neem dan telefonisch contact met ons op (+31 6 30 63 14 30). Wij doen dan ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk te versturen.

In principe worden alle bestellingen binnen drie werkdagen naar je verzonden met MyParcel. Meestal wordt je bestelling dan de volgende dag bezorgd. Alleen op zondag en feestdagen wordt er geen post bezorgd. Op maandag ook geen brievenbuspost. Soms is het zo druk bij de post, dat het langer duurt. Wij hebben daar helaas geen invloed op.

Houd bij het bestellen van traktaties rekening met een levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Dit omdat jouw traktaties na bestelling pas gemaakt worden. Dit heeft te maken met de versheid van de tussendoortjes. Heb je de traktaties eerder nodig? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe wij jou kunnen helpen.

Is een door jou besteld artikel niet op voorraad, dan zul je hier een e-mail of telefoontje over ontvangen. Ik zal dan met je overleggen of je het artikel alsnog (zo snel mogelijk) wilt ontvangen, of dat je de bestelling van het uitverkochte artikel wilt annuleren. Is het door jou bestelde artikel niet meer voorradig en wordt het ook niet meer in productie genomen door de betreffende leverancier, dan zal de bestelling van het uitverkochte artikel worden geannuleerd en het geld teruggestort worden op je bankrekening. We kunnen ook kijken of er een geschikt alternatief in het assortiment is wat je hiervoor in de plaats wilt.

In geval van vakantie of andere omstandigheden kan het zijn dat de levertijd langer is. Uiteraard kun je in dat geval die informatie op de hoofdpagina, en bij het afronden van je bestelling vinden, zodat je hiervan op de hoogte kunt zijn voor je een bestelling plaatst.